מאמר - האתר הראשי להפצת מאמרים וקידום מקצועי
כניסה למערכת כותבי מאמרים כתיבת מאמר חיפוש מאמר מאמרים
 
 
 

פסטה איכותית

טיפים לזיהוי פסטה איכותית

/ אימפורט פוריו

טיפים לזיהוי פסטה איכותית

פסטה מחולקת לשתי קטגוריות : פסטה יבשה ופסטה טרייה.

לא רבים יודעים איך מזהים בעצם את הפסטה היבשה האיכותית יותר.

אז הנה 11 טיפים שיעזרו לכם לבחור את הפסטה שתיתן את התוצאה הכי איכותית בבישול.

  • דבר ראשון יש לקרוא את הרכיבים על התווית,פסטה יבשה איכותית מיוצרת מ 100% חיטת דורום, שנטחן לקמח הנקרא סמולינה. זהו קמח שבו גרעיני החיטה גרוסה לחלקיקים גדולים יותר מאשר קמח רגיל, מה שנותן לפסטה מרקם קשה יותר, "אל דנטה"-על השן .פסטה שאין בה קמח סמולינה מחיטת דורום, או שיש בה עוד סוג קמח (מעורבב)אינה ראויה להיקרא פסטה.
  • צבע הפסטה צהוב מידי(הכוונה לפסטה ללא ביצים)- אומר שהפסטה יוצרה ויובשה בטמפרטורה גבוהה מידי, ובעצם נשרפה, ורוב ערכיה התזונתיים פגים בחום, צבע בהיר מצביע על איכות המוצר,ואף גם ניתן להריח את ריח הבצק כשפותחים את האריזה- יתרונות של פסטה טרייה ויבשה במוצר אחד.
  • בועות אויר בפסטה מראים על פסטה באיכות ירודה.צבע הפסטה צריך להיות אחיד,ללא חלקים שרופים יותר או פחות.
  • נקודות שחורות בבצק מראים על חיטה (חומר גלם) באיכות נמוכה.
  • מוצר חזק, לא נמעך ולא נשבר בקלות באריזה מראה על פסטה איכותית בדרך כלל ייבוש איטי

-         פסטה ביבוש איטי הנה פסטה שלאחר ייצורה הוכנסה לתנור למשך כ24 שעות ובטמפרטורה נמוכה- ותהליך זה נותן את הצבע הבהיר והחוזק לפסטה בכל תהליך בישולה.

  • ייצור דרך ראשי ברונזה-רואים בעין שהפסטה מחוספסת יוצר מוצר מחוספס מכל כיווניו - הרוטב נשאר על הפסטה ולא נשאר בסיר.פסטה חלקה הרוטב לא ייאחז בצורה טובה

 

  • קצף לבן בצורה חריגה הצף על המים בזמן בישול- אומר שהגלוטן ברמה ירודה, ולא מחזיק את העמילן שבפסטה.
  • פסטה איכותית אינה מתפרקת בתהליך הבישול ושומרת על צורתה.
  • הומוגניות בבישול- חלק מתבשל יותר מדי וחלק נשאר קשה, מראה על איכות גלוטן ירודה.
  • דביקות-(גוש של בצק בסוף הבישול...) בד"כ מראה על פסטה שערבבו אותה עם קמח רגיל.
  • לאחר הבישול כשהפסטה בסיר ללא מים יש לראות שהיא לא מתנפחת, או משנה צורתה , מה שמראה על חומרי גלם באיכות ירודה .

כל זאת נותן את הטעם המשובח ביותר!

                      

פסטה איכותית הנמצאת בארץ ועונה על כל הקריטריונים הנ"ל הינה פסטה טראלורו –TARALL'ORO  , מגיעה לארץ במגוון צורות ואפילו טעמים, זוהי פסטה שתיתן את התוצאות הטובות ביותר בכל ארוחה.

למתכונים עם פסטה טאראלורו לחץ כאן.

אימפורט פוריו
יבוא מזון
יבוא מזון
אימפורט פור יו
יבוא מוצרי איכות מאיטליה -פסטות,שמן זית, חומץ בלסמי,עגבניות משומרות ועוד
קהילת סלוניקי 9
תל אביב
03-6449414
קישור לאתר
אוכל ומתכונים - מתכוני פסטה
תאריך: 25/12/2010
תגיות:   מתכוני פסטה    פסטה    פסטה איכותית    ניוקי    צורות פסטה    פסטה איטלרית    פסטה ברוטב   


ממומן

מאמרים נוספים בתחום אוכל ומתכונים - מתכוני פסטה

פסטה מוצרלה חריפה / אודי כהן
מתכון לפסטה כדורי מוצרלה ופלפל חריף
פסטה אבוקדוס ועגבניות מיובשות / אודי כהן
פסטה אבוקדוס עעגבניות מיובשות
פסטה ריקוטה או בולגרית / אודי כהן
מתכון לפסטה ריקוטה או בולגרית
מתכון לפסטה תמרים / אודי כהן
למי שאוהב פסטה, ורוצה לרענן עם משהו חדש.
טיפים לזיהוי פסטה איכותית / אימפורט פוריו
הנה הטיפים שיעזרו לכם לבחור את הפסטה האיכותית ביותר לבישול ארוחה מוצלחת
מאמרים תפריט ראשי
שאלות ותשובות
יתרונות
אודות
הסבר
צור קשר
 
 
 
אודות | צור קשר | מפת האתר | אינדקס אתרים | sitemap | סניפים