מאמר - האתר הראשי להפצת מאמרים וקידום מקצועי
כניסה למערכת כותבי מאמרים כתיבת מאמר חיפוש מאמר מאמרים
 
 
 

רינג אפיית עוגות

איך משתמשים ברינג לאפיית עוגות

/ מיכל הירש

 

 

איך משתמשים ברינג לאפיית עוגות??

 

למה לאפות ברינג??

השימוש ברינג הוא מאוד נוח, הדפנות שלו גבוהות, יחסית. העוגה אינה נדבקת ויש לו פיזור חום אחיד  דבר שתורם לכך שהעוגה יוצאת ישרה . הוא בא במגוון צורות וגדלים  שלא לדבר על הניקוי של תבנית רגילה מול ניקוי של רינג.

 

איך משתמשים???

יש שתי שיטות נפוצות לאפיה ברינג – שימוש בנייר אפיה או בנייר כסף.

 

בשיטה הראשונה נזדקק  לשני ניירות אפיה, עיפרון ומספרים.

את הנייר הראשון מניחים על תבנית התנור.

על הנייר השני מסמנים את היקף הרינג.

  

 

מכינים את התחתית לרינג -  מקפלים את הנייר לרבע וגוזרים בקו המרוחק בשני ס"מ מהקו שסימנו.  גוזרים את הקשת שנוצרה פסים פסים, כמעט עד לקו המסומן  - היקף התבנית.

 

אם אנו מתכננים לאפות עוגה בעלת דפנות גבוהות  גוזרים מהנייר שנותר רצועות רחבות שיגביהו את  הדפנות.

 

מרכיבים:

מניחים את הרינג על התבנית עם נייר האפיה.

 

 

מדביקים עם מעט מים את רצועות הנייר  לדופן הרינג

מניחים את עיגול הנייר הגזור  על תחתית הרינג, ומסדרים את הדפנות

זהו! עכשיו ניתן לשפוך את הבלילה לרינג.

ולאחר האפיה -

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

בשיטה השניה נשתמש ביריעת נייר כסף הגדולה ב10 ס"מ מהיקף הרינג.

 

 

מניחים את הרינג על נייר הכסף, את העודפים מהדקים לדופן  החיצונית.

גם כאן, אם כמות הבלילה גדולה יש להכין "הגבהת דפנות" מרצועות נייר אפיה.

שופכים פנימה את הבלילה ו...לתנור!!

 

ולאחר האפיה -

יש לכם שאלות? נתקלתם בבעיה?

המייל שלי ממתין לשאלות שלכם - [email protected]

 

                                                   בהצלחה!

 

                                                                                                            מיכל

                                                                                                       מיופי של עוגות                                                                                

מיכל הירש
שמי מיכל, אני אמא לשלושה בנים ובעלת תואר שני בתכנון. אני עוסקת בתחום מאז שנת 2003 ועושה את הכל באהבה והנאה רבה
שמי מיכל, אני אמא לשלושה בנים ובעלת תואר שני בתכנון. אני עוסקת בתחום מאז שנת 2003 ועושה את הכל באהבה והנאה רבה
יופי של עוגות
עיצוב עוגות בבצק סוכר וסדנאות מתוקות. מתמחה בהפעלת ימי הולדת לילדים - פיות, שוקולד, פיראטים ועוד.. מנחה סדנאות בבצק סוכר למבוגרים בערבי גיבוש, ימי כיף וכן סדנאות ""אחד על אחד"
נהריה
נהריה
קישור לאתר
אוכל ומתכונים - עוגות
תאריך: 27/9/2010
תגיות:   אפיה    רינג    איך    שימוש    בצק    סוכר   


פרסומות

בצק סוכר
אתר בתחום הבצק סוכר - פיסול בבצק סוכר, הכנת בצק סוכר, עוגות בצק סוכר ועוד
בצק סוכר
 

ממומן

מאמרים נוספים בתחום אוכל ומתכונים - עוגות

איך משתמשים ברינג לאפיית עוגות / מיכל הירש
יה והיתרונות שלו הפכו אותו למשהו שניתן למצוא בבתים רבים, ולא רק אצל "מושבעי אפיה" אבל...איך אופים בזה בכלל? במאמר מוסבורות ומודגמות שתי שיטות לאפיה ברינג. לקבלת עוגה גבוהה ויפה...ממש כמו בקונדיטוריה.
מאמרים תפריט ראשי
שאלות ותשובות
יתרונות
אודות
הסבר
צור קשר
 
 
 
אודות | צור קשר | מפת האתר | אינדקס אתרים | sitemap | סניפים