מאמר - האתר הראשי להפצת מאמרים וקידום מקצועי
כניסה למערכת כותבי מאמרים כתיבת מאמר חיפוש מאמר מאמרים
 
 
 

הפעלה בבצק סוכר

הפעלה בבצק סוכר

/ לילך כהן

הפעלה בבצק סוכר

 

יש חוויות שאי אפשר לשכוח אותן. אנו תמיד מחפשים דברים מעניינים לעשות או דברים כאלו שיתאימו לאירועים מסוימים, ולכן אנו בודקים אפשרויות שונות ומגוונות להפעלות מרתקות.

 

הפעלה בבצק סוכר בהחלט "עושה את העבודה" מאחר והיא נוגעת בדבר שכמעט כל אדם אוהב, הסוכר. הדבר המתוק והנהדר הזה הוא הבסיס לכל כך הרבה דברי מתיקה טעימים שעושים לנו טוב אחרי כל ארוחה, או סתם כשבא לנו.

 

הפעלה בבצק סוכר היא דבר שאינו כל כך חדש אך הוא מהנה בצורה בלתי רגילה מפני שיש בו אלמנטים שונים ומיוחדים. להבדיל מניסיון לעצב פריט מסוים, כמעט מבלי יכולת לתקן אותו אם משהו לא יצא בסדר, הרי שכאן כל "מעצב" או "יוצר" יכול לשחק עם בצק הסוכר כמה שהוא רוצה ולבצע בו שינויים רבים עד שיגיע לתוצאה המרשימה שאותה רצה ליצור.

 

 בצק סוכר הוא לא רק טעים אלא שהוא גם באמת גמיש ומעניק הנאה גדולה.

 

ניתן לראות כיצד מי שמחפש אטרקציה מיוחדת עבור אירועים מסוימים או סתם כך בשביל הכיף רואה כיצד הפעלה בבצק סוכר היא הפעלה יצירתית ומקורית שיכולה לספק חוויה מיוחדת שאותה לא ישכחו זמן רב.

 

מדריך איכותי שיעביר את ההפעלה יראה למשתתפים עד כמה אפשר ליהנות כשמנסים ליצור משהו חדש מחומר פשוט בעל קסם משלו, ויעניק למשתתפים זמן של צחוק, יצירה, אתגר, וכיף גדול.

 

 

אור ארדלי בנו  -  Piece Of Cake

עוגות מעוצבות וסדנאות בבצק סוכר

or@piece-of-cake.co.il

לפרטים נוספים - 052-2808007

לילך כהן
כותבת מאמרים לקידום אתרים
אוכל ומתכונים - בישול ואפיה
תאריך: 16/6/2011
תגיות:   עוגות מעוצבות לאירועים     סדנא בבצק סוכר    סדנאות בבצק סוכר    הפעלות בבצק סוכר פעילויות בבצק סוכר   


ממומן

מאמרים נוספים בתחום אוכל ומתכונים - בישול ואפיה

פעילויות בבצק סוכר / לילך כהן
לא תמיד אנו מקבלים הזדמנות לראות עד כמה אנו מקוריים ויצירתיים, ולכן ברגע שמגיעה הזדמנות שכזו צריך לקחת אותה בשתי ידיים. אם כבר לוקחים משהו בשתי ידיים, מדוע לא לקחת בצק סוכר
סדנאות עוגות מעוצבות / לילך כהן
כמעט כל מי שמביט בעוגות מעוצבות מתרשם בצורה עמוקה מיכולתו ומכישרונו של מי שעיצב אותן. לא אחת אנו יכולים לשמוע גם חלק ממשתפי מסיבת יום הולדת או אירוע אחר אומרים "הלוואי ואני הייתי יכול לעשות עוגה כזאת"
סדנא בבצק סוכר / לילך כהן
לא מעט אנשים עורכים אירועים בסדרי גודל שונים בביתם או במקומות סולידיים אחרים, והם מחפשים דרך להעשיר את האירוע בצורה מקורית ומיוחדת.
הפעלות בבצק סוכר / לילך כהן
תקים לעבוד איתו ולנסות ליצור ממנו מגוון דמויות משעשעות ומיוחדות, הוא בצק סוכר. בלא מעט מקומות ואירועים אנו רואים כיצד מי שמעוניין לשדרג את החוויה של המשתתפים נעזר ברעיון המצוין של הפעלות בבצק סוכר.
סדנאות בבצק סוכר / לילך כהן
מי שראה כיצד נהנים אלו המשתתפים במגוון של סדנאות בבצק סוכר מבין עד כמה ניתן להשתגע בצורה חיובית עם גוש בצק מרתק בין כפות הידיים.
הפעלה בבצק סוכר / לילך כהן
יש חוויות שאי אפשר לשכוח אותן. אנו תמיד מחפשים דברים מעניינים לעשות או דברים כאלו שיתאימו לאירועים מסוימים, ולכן אנו בודקים אפשרויות שונות ומגוונות להפעלות מרתקות.
שף / אורי פנג
מידע על העולם הקולינארי ותחום הבישול
ספרי בישול ומתכונים: מאפיסיוס עד המתכון הסודי של אבא / רענן רוגל
מה שנחשב לספר הבישול הראשון שיצא אי פעם, אם כי התנ"ך רצוף במתכונים (ולכך נתייחס בפעם אחרת), הוא אוסף מתכוני בישול מרומא הקדומה, שהוכתר בשם אפיסיוס (Apicius) על שמו ולזכרו של מי שהיה חובב החיים הטובים
עוגת יום הולדת מדהימה במחיר מצחיק / נעמי ברנשטיין
איזה ילד/ילדה אינם חולמים על עוגת יום הולדת מרהיבה אך לא תמיד אנו אוצים להשקיע מאות שקלים בפרוייקט-תמונות אכילות לעוגה הינן תמונות שניתן לאכול אותן.הלהיט החדש להכנת עוגות מרהיבות ואפילו זולות הזוכות ל
מאמרים תפריט ראשי
שאלות ותשובות
יתרונות
אודות
הסבר
צור קשר
 
 
 
אודות | צור קשר | מפת האתר | אינדקס אתרים | sitemap | סניפים